Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Prázdninový knihomol (5)

20. srpna 2013

Prázdninový knihomol (5)


letní projekt od Cathy
- - -

A zase v úterý. Jak to dělám? .Tenhle týden se mi hodně dařilo a podařilo se mi přečíst tři a 98% knihy. Proč 98%? Počítala jsem to do konce pondělí. Knihu jsem dočetla v 00:04 dneska. To je pech, co ? :D

  

Nadpozemská , Cynthia Hand
Už chápu, proč byla tak vychvalovaná. Zatím jsem sice četla jen 3 andělské série, ale můžu říct, že tahle je nejlepší. Byla jsem ji doslova okouzlena. Příběh jsem hltala hned od začátku. Děj plynul lehce jako pírko, každé slovo mě dostalo, a celé mi to vzalo dech. Ta jemnost, lehkost .. bylo to neskutečné.
Velmi brzy recenze

Rezistence , Veronica Roth
Sice jsem si říkala, že si počkám, než bude v prodeji i třetí díl, abych tolik nebláznila, že ho nemám .. ale jak vidíte, nevydržela jsem to a pustila jsem se do toho. Naštěstí trojka vyjde už brzo, no .. ale jo, celkem brzo už jo. Což mě přivádí k tomu, že mi vůbec nevadí si chvilku počkat. Nemám nutkání si ho hned přečíst a ani ho okamžitě vlastnit. A už vůbec ne tak, jak jsem to měla u prvního dílu. Rozhodně je horší. Ne tím, že by tam nebyl děj nebo tak něco, ale .. prostě to nemá tu sílu. Nevyrazí vám to dech, nemá to tolik života, jako jednička.
brzy recenze

Luxus , Anna Godbersen
Těšila jsem se na ní hodně. Zaprvý: kvůli té obálce. No řekněte .. nejsou ty šaty překrásné ?. Zadruhý: Historický román. Přesněji řečeno děj odehrávající se v devatenáctém století. Vím, že asi nechápete proč by to to mělo mít nějaký význam, ale já tu dobu jednoduše miluju.  A zatřetí a naposled .. ne, třetí důvod není. Jinak řečeno, jo, jsem tak cool, že mám jen dva a ne tři jako všichni. :P
Bohužel mě zklamala. Děj byl nezáživný. Sice to bylo hezké, zajímavé, ale .. to je celý. Nedokázala jsem se do děje ponořit naplno, zadrhávala jsem se s každou kapitolou .. nebylo úplně snadné ji dočíst. Přesto měla i svoje klady, ale ty už v recenzi, která už je na blogu.

2 komentáře:

  1. Ani jednu knížku jsem nečetla. Každopádně bych se k těmto sériím chtěla také dostat.
    A přečetla jsi toho hodně. :o)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”