Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Top týdne (5) - Největší mrchy

23. srpna 2013

Top týdne (5) - Největší mrchy


Toto týdenní pondělní meme je z dílny  Luu . Cílem je uveřejnit na dané téma top 10.
U mě ale nebude v pondělí, jelikož v pondělí nic nestíhám. Ale i tak jsem se ho chtěla zúčastnit a tak tady bude ( vážně se budu snažit ) každý druhý pátek. Neboli, jednou za 14 dní. Trochu jsem si to pozměnila, jelikož tak trochu nestíhám.

- - -
PS: Není to nijak seřazené. Neberte to podle čísel.

Jak to mohla udělat? Proč musí být taková mrcha? Na to bych se mohla zeptat všech na tomhle listu. A všichni řeknou naprosto výmluvnou iracionální odpověď, která to vysvětlí tak akorát cvokovi. 


1) Lana Broud
- a proč nemám ráda tuhle? Vzala Elizabeth vzkaz, vyžvanila všechno P., zničí život Elizabeth a jak jsem zatím četla i u dalších dílů .. nakonec z toho vyjde dobře

2) Avery Lazar
- a proč zrovna ona? .. to snad nemusím vysvětlovat. Pokud jste četli VA, víte o čem mluvím a jestli ne, tak proč tady ještě sedíte?

3) Neferet
- co udělala ona? Podstrčila Zoye svého milence, aby se do něho zamilovala, odkopla Erika, vtiskla se do něj a tím tak taky zrušila pouto s Heathem .. jo a abych nezapomněla, zkusila se ji všemožnými způsoby zničit.

4) Lara Casnoff
- a za co může? Přivolávala démony, pokusila se zničit Sophiny milované .. musím ještě pokračovat ?

5) Alison DiLaurentis
- a co že to spáchala? Spíš se zeptejte jak. Představte si nějakou mrchu. Prostě obyčejnou stereotypní mrchu. Tak přesně tohle byla.

6) Belatrix Lestrange
- tak na to se dá zeptat jen jedním způsobem. Koho mučila a nebo zabila? Tak zaprvé, mučila moji nejoblíbenější postavu z Harryho Pottera, Hermionu. Málem zabila Molly a spousty dalších, u kterých se jí to i podařilo.

7) Prezidentka Coin
- v co se změnila? Z celkem milé prezidentky Coin na prezidenta Snowa.

8) Maria de Silva
- proč se jen musela stát duchem? To ji nestačilo, že zabila svého manžela, to musela ještě chtít zabíjet Jesse? Mého Jesse? To jako vážně? A to i Suzzie?

9) Taša Ozera
- že je žárlivost mocná? Tak to si pište, že jo. Hlavně ona ji dohnala k těm šílenostem. Zabít a ještě k tomu to svést na holku svého idola? Ale no tak .. to už je ohrané ..

10) Dolores Umbridge
- učitelka .. nebo mučitelka ? Já už ani nevím. Sice i tak je škola sama o sobě hrozná .. tak to možná normální školy. Bradavice jsou boží. A proč? Ještě tam neměli učitele jako máme my. Například tady Dolores Umbridge. Mučit studenty, nadřazovat "elitě" (čistokrevným) .. neříká vám to snad něco?

2 komentáře:

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”