Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: RECENZE: Zavržený

21. listopadu 2013

RECENZE: Zavržený



Autor: Becca Fitzpatrick
Série: Zavržený
Díl: první
Nakladatelství: Egmont
Počet stran: 368
:Anotace: Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první chyba. Patchova minulost je totiž všechno, jen ne nevinná. A nejlepší, co kdy udělal, bylo, že se zamiloval do Nory. Seznámili se na hodině biologie a Nora chce jediné – držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, kdo Patch ve skutečnosti je a proč ji vyhledal. A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou: „Jak hluboko dokážeš padnout?“



Špatný, špatný začátek a přímo skvělý konec. 

Ze začátku jsem málem nadávala, CO že jsem si to koupila. Byla jsem tak zklamaná, že jsem přestala číst někdy kolem 2. kapitoly. A asi tak něco kolem 2-3 možná více týdnů jsem se k ní ani nevrátila.

A to jsem se vážně musela přemlouvat, aby se tak vůbec stalo. Nakonec jsem teda četla a až někdy v půli se mi to konečně začalo líbit a začetla jsem se pořádně.

Neoplývá originalitou ani akcí. Nečekejte moc nového.


"Im your guardian Angel" 
Nora Grey. Normální holka, který potká padlého anděla. Kluky moc neřeší. Její nejlepší kamarádka a tak nějak jediná, je Vee. A kde že ale potkala anděla Patche? Na hodině biologie. A hádejte co .. přesadili je k sobě. Patch patří mezi ty tajuplné sexy kluky. Nora mezi celkem chytré a ne úplně dětské holky.

„Mluvím o tom, protože chci, abys věděl, že jsem si všimla, že je na tobě něco divného. Myslíš si, že jsi všechny oblafnul, ale pleteš se. Zjistím, o co ti jde, jasný? Dostanu tě.“ 
„Těším se.“
Zrudla jsem, dvojsmysl mi jako obvykle docvakl příliš pozdě.

Nejvíce se mi na knize, i přesto, že mi přišla trochu tuctová, líbily scény právě s Patchem a Norou. Škoda, že ony byly někdy jen to jediné, kvůli čemu jsem chtěla číst dál. Za to ale stály za to.

A ačkoli jsem byla celkově knihou zklamaná, díky 2. polovině se mi zalíbila natolik, že jsem i uvažovala dát jí 4 hvězdičky. Pak jsem se ale víc zamyslela, dala tomu trochu času a po celkové stránce jsem se nakonec rozhodla dát jí i tak:

HODNOCENÍ:
    

2 komentáře:

  1. Tahle knížka mě moc neláká, přesně z těch důvodů, jak píšeš :D kdyby se aspoň seznámili, já nevim, třeba na zeměpise :D ale když nebudu mít co číst, třeba po ní někdy sáhnu :) pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”