Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Top týdne (9) - Knižní zklamání

24. ledna 2014

Top týdne (9) - Knižní zklamání


Toto týdenní pondělní meme je z dílny  Luu . Cílem je uveřejnit na dané téma top 10.
U mě ale nebude v pondělí, jelikož v pondělí nic nestíhám. Ale i tak jsem se ho chtěla zúčastnit a tak tady bude ( vážně se budu snažit ) každý druhý pátek. Neboli, jednou za 14 dní. Trochu jsem si to pozměnila, jelikož tak trochu nestíhám.
- - -
You Failed
Jennifer Lawrence a její gify :DDD Taky ji máte tak rádí?

Tentokrát jsem nedala 10, ale 5. Důvod je, že si knihy, které si chci přečíst vybírám celkem obezřetně a tak když už se mi do rukou dostane kniha domů, ale po pár stránkách se mi vůbec nelíbí,
tak ji radši odložím. Teda aspoň většinou .. když se to stane, tak mi věřte, že se mi musela hoodně znelíbit. A tím pádem, nemám tolik knižních zklamání na svém seznamu přečtených knih.
  •  Luxus
Historické pozadí. Smetánka. Dívky v překrásných šatech. .. znělo to tak slibně! Škoda, že je to (hlavně) ze začátku tak nudné a o ničem .. pak už se to sice dobře rozjelo, ale ta LINA! Moje snad VŮBEC nejneoblíbenější a nejotravnější postava.
  •  Fracture Me
Příběh to nebyl. Kenji to nebyl. Vedlejší postavy to nebyly .. Za to může Adam! Ten jakej je idiot, to se jen tak nevidí. Ze začátku jsem nevěřila, že je AŽ tak hrozný .. no .. tak po přečtení téhle, jsem už uvěřila.
  •  Upíří deníky 
Ano, jako první jsem viděla seriál. Takže si asi dovede představit mé zklamání, když jsem zjistila, že to je nejen úplně jiné, ale taky děsná slátanina.
  •  Škola noci (převážně) 3. díl a výš
A proč "převážně" až od 3.dílu a výše? Tak na to se zeptejte Erika Nighta. Nejdřív jsem ho měla právě hodně ráda i Zoey .. než se to obrátilo (mini nejmenší spoiler 2-3 díl): "a Zoey svrhla Afroditu, .. byla vedoucí, začala mít těch mega moc úžasných schopností", nemívala čas a ten konec Vyvolené! To jsem myslela, že je po mně. Myslím, že ten konec byl pro mě asi největším zklamáním ještě s Heathem. Ten byl tak celkem strašný.
  •  Rekviem
Lauren Oliver. Ty snad víš, že mám ráda tvoje knihy, ale ten konec? Co prosím? To si snad ze mě děláš srandu? K čemu jsi to vlastně psala. . proč si se obtěžovala? Když to stejně v podstatě skončí tak, jak to začalo, až na to, že na té druhé straně bude hl. hrdinka .. dobrý no .. ale ještě něco .. (spoiler pandemonium) "Alex"? Vážně? To musel být AŽ takový? Bylo to až moc divný..

4 komentáře:

  1. Zbožňuju Jennifer Lawrence! :D mám to jako ty - knížky si docela pečlivě vybírám, takže zklamaná nebývám. Luxus neznám, ale vážně to zní slibně.. Nebo alespoň znělo, než jsi tohle napsala :D Školu noci jsem četla kdysi ve svém období posedlosti upíry a po třetím dílu odložila. Otravné postavy dokážou knihu zkazit, ale zase třeba v jedné z mých nejoblíbenějších knížek jsem neměla páda nikoho - a když už jsem pomalu začínala, buď umřel, nebo odešel. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jennifer je prostě úžasná :D Se školou nocí jsem to měla úplně stejně. Ale pak jsem zapomněla, jak strašné to bylo a přečetla si i 4. díl ... No tak to je dobrý :DD

      Vymazat
  2. Fracture me si chci přečíst, ale po tomhle článku nevím no... Rekviem mě taky zklamalo. Ten konec se mi nelíbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky váhala, když mi každý říkal, jak je tam Adam příšerný blbec. Ale pak jsem uslyšela čtyři slova, po kterých jsem po knize skoro doslova skočila. Dvě kapitoly Ignite Me. :DDD

      Vymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”