Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Prázdninový knihomol (1)

22. července 2013

Prázdninový knihomol (1)


letní projekt od Cathy


Vím, že začínám už trochu později, ale vážně se chci do tohoto projektu zapojit. Tak tady je teda shrnutí od 29.6. až do dnes 22.7., pak už to bude pokračovat každou neděli naprosto normálně.

   

THE DUFF
Jako první jsem si vybrala The DUFF. Přečetla jsem jí v Itálii, kde jsem byli na dovolené ještě na začátku července. Nečekala jsem, jak moc mě to zaskočí a bude bavit. Bylo to úplně jiné, než jsem čekala. Ani trochu to nebylo, podle mých očekávání. Vůbec. 
brzo očekávejte recenzi

ANNA KRVÍ ODĚNÁ
Ale ještě před The DUFF jsem měla rozečtenou Annu. Nejdřív mě moc nechytla. Skončila jsem asi na 2. kapitole. Pak jsem si ji teda vzala do Itálie, abych ji konečně dočetla a .. dostala mě. Zase něco, co jsem nečekala. Měla bych přestat mít vůbec nějaká očekávání. Vždy je to stejně jinak. Většinou lepší, někdy ale bohužel horší a jak už asi víte podle mé recenze, přidala se k většině.

PANDEMONIUM
A jakmile jsem dostala kapesné .. hádejte, za co jsem ho utratila. Můžete třikrát. 
Jedna z nespočtu knih v balíku bylo právě Pandemonium od Lauren Oliver. A četlo se to jedním dechem. Už se nemůžu dočkat až si po tom konci přečtu Rekviem. Když už to ani nečekám, tak se to stane tam a s tím. A k tomu všemu ještě ne úplně takový, jak jsem čekala .. (snažím se nespoilerovat .)

PARANORMÁLOVÉ - JEDNOU PROVŽDY
Tak do konce mi chybí asi jen 80 stran .. takže .. myslím, že to asi půjdu dočíst a pak vám dám vědět příště o celé knize. To je fér :)


2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že si se zapojila..:) Z tvého seznamu jsem četla jen Annu. Série Delirium mě nějak obešla..(nemám nutkání ji číst) ..a The Duff je v EN, které se ted vyhybam obloukem..:D ..Kazdopadne přeji mnoho ctecich uspechu..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky ráda, je to skvělý projekt. Delirium si přečíst prostě musíš ! :D A dík, tobě taky

      Vymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”