Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Měsíční chvástačka (4) - Duben 2013

1. května 2013

Měsíční chvástačka (4) - Duben 2013



Toto meme pořádá Judit a úkolem je nafotit/natočit, co jste daný měsíc koupili/dostali/vyhráli atd.

I když jsem si myslela, že toho v dubnu tolik nekoupím, jelikož jsem nebyla moc při penězích, stal se právě opak. Můj snad největší počet knih, které jsem, kdy koupila za měsíc. Pro někoho to je třeba málo, ale pro mě .. 9 knih je vážně hodně. Bude to trochu delší. Nějak jsem se rozepsala. :)

Ale abych nezdržovala .. jak jsem k nim vlastně přišla? 


 

Celková fotka. No, nevypadají spolu nádherně ..!?

Dvě krásky z BBartu. Když mi přišli, byla jsem přímo nadšená, že je mám doma. Hlavně kvůli tomu, že Roztomilé malé lhářky jsou všude vyprodané a objednat se dali jenom z nakladatelství, kde naštěstí  ještě byly. Už jsem je četla, ale jenom tak trochu .. protože jsem v tu dobu zrovn neměla čas a pak už jsem se k nim nedostala. A nakonec byly darovány. Ale když jsem ji pak po několika týdením rozhodnutí, jestli ji chci nebo ne hledala, byla vyprodaná. Tak jsem se rozhodla, že ji ještě musím mít, než bude i u Bbartu. Já ten seriál prostě zbožňuju. Nemůžu se dočkat až bude 4. série :)


Kniha Luxus to skoro stejně. Sice se ještě dá najít, ale už to pomalu začíná mizet. A protože po ní dlouho koukám, rozhodla jsem se, že si ji konečně koupím. A jsem za to hodně ráda. I když jsem jí zatím jenom prolistovala .. vypadá krásně a už se nemůžu dočkat, až si ji přečtu. Bohužel bude asi na čekačce déle, jelikož mám spoustu nepřečtených knih a nevím, kdy to všechno stihnu. Navíc byla v 50% slevě!
Detail šatů. Musela jsem je vám ukázat celé. Jsou úžasné..

A k tomu nečekané dárky. Když mi domů z BBartu přišel balík, nemohla jsem uvěřit, že jsou v něm jen 2 knihy. Nahoře byly asi 4 velké pytlíky naplněné vzduchem a pod tím byly knihy schované v obrovské bublinkové fólii. Takhle pracně zabalené jsem nikdy nic, kromě skla a dalších křehkých věcí teda neviděla. A taky, že podle toho balík rozměrově vypadal. Ale mimo to .. jsem ta, objevila 2 ediční plány nakladatelství BBart. Jeden na druhé pololetí roku 2012 a další na první pololetí roku 2013. A s tak krásnými obálkami .. 

Kdybych měla říct, které knihy jsem si ani náhodou v tento měsíc neplánovala pořídit .. byly by to tyhle dvě. O knize Krásná katastrofa jsem toho slyšela celkem hodně. A když jsem ji u nás v knihkupectví zahlédla neváhala jsem ani na chvilku přesto, že jí měla na wishlistu pro červen. Zato kniha Nebezpečná láska byla jedna z těch, u kterých jsem spíše váhala. A to hlavně kvůli mafii, která měla v knize být. Moc mě to díky tomu nelákalo. Ale nakonec ji mám doma a jsem štěstím bez sebe. Jak je to vůbec možné ? :)

Past jsem si přála už od ledna, kdy jsem dostala druhý díl. Stále nedokážu uvěřit, že ji mám. Stálo mě celkem úsilí nepřečíst si druhý díl, dokud nedostanu ten první. Vypadají překrásně. Těším se, až si tuto trilogii přečtu celou, ale bohužel třetí díl se teprve má vydat, což je i koneckonců plus. Aspoň stihnu oba díly přečíst dřív, než bude třetí a poslední v prodeji. :D



Nejvíce rozporuplná kniha. V jednu chvíli ji chci, v další ne, pak zase ano, ale po chvilce ne .. a tak to šlo asi půl roku. Ale jak vidíte.. asi víte, co nakonec zvítězilo. Kniha Nadpozemská se krásně vyjímá u mě v knihovničce bez jediné lítosti. A ta obálka .. vážně se povedla. Jinak se to písmo a spirály kolem písma mají lesknout. Na fotce to to ale nějak zaniklo :D


Dlouho jsem pokukovala po anglické verzi Shatter me a když jsem se dozvěděla, že vyjde i u nás jako Jsem Roztříštěná .. musela jsem ji mít. A i přesto, že jsem byla naštvaná, že nenechali původní obálky .. ta naše vypadá celkem dobře. Zatím jsem ji také nečetla. Takže nemůžu posoudit, jestli sedí nebo ne, ale vážně se mi líbí ten nápad se střepy. Akorát to písmo .. no, mohlo být mnohem lepší :)

A na konec taky dvě knihy v aj. Jedna je Babe in Boyland a druhá The Duff. A pro ty, kteří by si lámali hlavu nad tím, co to znamená .. The Designated Ugly Fat Friend. Na doporučení Táni z I love books jsem si místo Shut up také od autorky Kody Keplinger pořídila právě The Duff. Vypadá to úžasně! Moc ti děkuju! A opět díky Táně mám i Babe in Boyland, která mě zaujala hlavně tou nádhernou obálkou. Ty oči .. krása :) Ve skutečnosti vypadá ještě lépe. 

A k tomu další překvapivé dárky. Tentokrát z BookDepository, kde jsem objednávala Babe in Boyland a The Duff. A rovnou dvě. Už sice nějakou dobu z BD objednávám, ale že by mi poslali ke knihám záložky .. to se mi teda ještě nestalo. Obě jsou moc hezké. Ale taky mohli dát motivy knih :D  Ta nahoře je náš solární systém a z druhé strany je takové postavení planet. No, ne doslova .. ale je to takové seřazení třídy země. Něco takového .. :) A jelikož je s tématem vesmíru .. přiřadila jsem si ji právě k trilogii Vesmír od Beth Revis.

Na další záložky hned pod ní, je 7 divů světa z obou stran, protože se jim to na jednu nevešlo. Ale stejně tam není všech sedm. Je tam Chichen Itza a s druhé strany ještě Petra a Taj Mahal. Mají to úžasně graficky provedené. Moc se mi líbí obě.




Tak .. a to už je opravdu konec. Já vím .. trochu dlouhé :D

2 komentáře:

  1. Páni, nádherné knížky, závidím a moc! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem z nich sama ještě teď nadšená :D

      Vymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”