Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Get to know (1) - Sara Shepard

12. května 2013

Get to know (1) - Sara Shepard

Nějak mě nedávno napadlo, no .. už asi někdy v dubnu, že bych mohla udělat takové životopisy spisovatelů. Vždycky je dobré něco vědět o tom, co čtete nebo vidíte, jak říká naše učitelka Vv. Jako například, od koho to je. A tak jsem si řekla, že založím takové meme nebo rubriku pod názvem "Get to know ". Snad se vám to bude líbit tak jako mně.

 
Sara Shepard
Sara Shepard absolvovala Newyorskou univerzitu a získala titul MFA z tvůrčího psaní na Brooklyn College. Románovou řadu Roztomilé malé lhářky inspirovalo její dětství ve Filadelfii v Main Line. Nějakou dobu žila spolu s manželem a psy ve městě Tucson v Arizoně, kam je zasazen příběh její nové románové řady Lying Game (Hra lží). A zpátky do Main Lane se přestěhovala teprve nedávno.
Psaní se věnuje od okamžiku, kdy se naučila písmenka. V mládí ovšem snila o kariéře seriálové hvězdy, návrhářky stavebnice LEGO, filmařky nebo redaktorky v časopise.



  



:KNIHY:
Série:

Pretty Little Liars / Roztomilé malé lhářky

Pretty Little Liars (Pretty Little Liars, #1) Flawless (Pretty Little Liars, #2) Perfect (Pretty Little Liars, #3) Unbelievable (Pretty Little Liars, #4) 
Wicked (Pretty Little Liars, #5) Killer (Pretty Little Liars, #6) Heartless (Pretty Little Liars, #7) Wanted (Pretty Little Liars, #8) 
Twisted (Pretty Little Liars, #9) Ruthless (Pretty Little Liars, #10) Stunning (Pretty Little Liars, #11) Burned (Pretty Little Liars, #12) 
Crushed (Pretty Little Liars, #13) Deadly (Pretty Little Liars, #14)
Novely:
Ali's Pretty Little Lies Pretty Little Secrets

The Lying Game / Hra lží

The Lying Game (The Lying Game, #1) Never Have I Ever (The Lying Game, #2) Two Truths and a Lie (The Lying Game, #3) Hide and Seek (The Lying Game, #4) 
Cross My Heart, Hope To Die (The Lying Game, #5) Seven Minutes in Heaven (The Lying Game, #6)
Novely:
The First Lie: A Lying Game Novella True Lies: A Lying Game Novella

Heiresses
(?)

Nocover-blank-133x176

Samostatné:

            The Visibles / Everything we ever wanted

The Visibles            Everything We Ever Wanted: A Novel 

All the things we didn't say

All The Things We Didn't Say

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”