Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Waiting on wednesday (28)

2. října 2013

Waiting on wednesday (28)


Jde o týdenní meme pořádané Breaking the spine. Cílem je uvěřejnit knihy, které si chceme přečíst / koupit.

Warm Bodies (Warm Bodies #1)

R is having a no-life crisis—he is a zombie. He has no memories, no identity, and no pulse, but he is a little different from his fellow Dead. He may occasionally eat people, but he’d rather be riding abandoned airport escalators, listening to Sinatra in the cozy 747 he calls home, or collecting souvenirs from the ruins of civilization.

And then he meets a girl. ..

First as his captive, then his reluctant guest, Julie is a blast of living color in R’s gray landscape, and something inside him begins to bloom. He doesn’t want to eat this girl—although she looks delicious—he wants to protect her. But their unlikely bond will cause ripples they can’t imagine, and their hopeless world won’t change without a fight.

2 komentáře:

  1. Warm bodies je úžasný film ♥ Viděla jsem ho nejmíň 10x! A můj táta, který na tenhle žánr není, říká, že se mu také moc líbilo :) Knižní podoba mě ale nijak zvlášť nezaujala :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti věřím. Já se podívala na trailer a měla jsem pocit - hned teď ho musím vidět. :D Ale nejdřív bych si ráda ještě přečetla knihy. (nevím, jak dlouho mi tohle přesvědčení ještě vydrží) Bohužel ale skoro na každém rohu slyším, že knihy už tak dobré nejsou. Pořád bych si je ale ráda přečetla a dala jim šanci :)

      Vymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”