Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Stop BD knihám | Aneb září/říjen update

8. října 2013

Stop BD knihám | Aneb září/říjen update

Tentokrát jsem to chtěla pojmout trochu více osobně a tak jsem rovnou i založila rubriku s názvem "Já knihomol" , ve které se bude vyjasňovat ta velká záhada jménem "Cassie (Lee)". Mělo by to přibývat častěji. Zjistila jsem, že mě baví psát takové ty tématické články.
 ---
Poslední týdny u nás byl celkem velký chaos. Hlavně, kvůli našemu stěhování do nájmu na ten půl rok, než se budeme moct přestěhovat do Prahy. Už jen odpočítávám dny. Moc se těším.
Pamatujete si tu obálku knihy Lola a kluk od vedle? Tak v něčem podobném budeme bydlet. Je to akorát malinko (no dobře .. trochu dost) menší dům a kolem něho je ještě zahrada. Celý to je takový větší čtvrť domečky a hned mezi nimi jsou uličky. Je to kouzelné. A taky krásně barevné, neustále tam v hejnech létají ptáci a vypadá to neskutečně při západu slunce. Ach .. přesně můj vkus.

  

"We keep moving forward, opening new doors and doing new things, because we're curious, and curiosity keeps leading us down new paths.Walt Disney

A teď už zase trochu více k tématu.. protože jsme v nájmu u domu, do kterého nejde posílat pošta, kvůli nějaké firmě pod námi, nemůžu si objednat věci, které jdou odeslat jen na domovskou adresu. Což je hodně .. jo, štve mě to. Už jen díky faktu, že jsem angličtinomol. (to slovo asi neexistuje co :D .. to je jedno :) Mám ráda anglické knihy i více, než ty české. Někdy už jen díky většímu výběru. Dá se tam snadněji nalézt více zajímavých titulů. Pak také - Já. Prostě. Zbožňuji. ANGLIČTINU! A oni mi chtějí sebrat možnost kupovat si anglické knihy?! A to na půl roku až do ledna. To VÁŽNĚ .. není fér. (Nechtějte si představit, jak budou pak vypadat moje Vánoce 3:)

A když už tak píšu .. nedávno (přesněji řečeno včera) jsem si zase pustila (už poněkolikáté) film Hudbu složil, slova napsal a .. jako obvykle se mi zase neuvěřitelně líbil. Vím, že to není film, který vám vezme vzduch z plic, ale já ho i přesto zbožňuji. Prostě Hugh Grant a šanti, šanti (jedna hláška za druhou :D).

první : miluju | druhá : trochu nastíní pozadí filmu | třetí : chcete se pořádně zasmát ? :D

  

4 komentáře:

  1. Hoja hoj! http://miluju-knihy.blogspot.cz/2013/10/liebster-award-tag.html nominovala jsem tě :3

    OdpovědětVymazat
  2. Tam bych taky chtěla bydlet :)) Anglické knížky zatím nečtu, ale určitě bych to někdy chtěla zkusit :))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”