Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Dlouhé zimní večery #2 - Vánoční seznam přání (2)

20. října 2013

Dlouhé zimní večery #2 - Vánoční seznam přání (2)



Úžasný projekt vytvořený nikým jiným, než Táňou. Pokud byste se chtěli zapojit nebo dovědět něco více o daném projektu - zde naleznete, co hledáte.

- - -
Skoro nikdo už v této době nepíše dopis "Ježíškovi". Já patřím mezi ty, kteří ano. Nevím přesně proč, ale nikdy mě s tím nenapadlo přestat. Pokaždé vždy někdy k listopadu s bratrem sepíšeme se dopis a předáme ho rodičům. Akorát babičce a dědovi, kamarádkám, bráchovi to říkám normálně. Většinou si přeji jeden velký dárek a pak k tomu menší. A ten velký není nikdy nic jiného, než elektronika.

Tentokrát je to čtečka knih. Přemýšlím mezi Amazon Kindle 5 Paperwhite 2 (černý) a Amazon Kindle Keyboard 3G (bílý). Stále si ještě nejsem pořádně jistá. Každá z nich má svoje + a -. Ale nakonec to tak může skončit tak, že si nevyberu žádnou. A místo toho přibudou jiné menší věci.

Na seznamu mám také místo pro knihy. A jak už jsem zmiňovala jinde, většina z nich je anglická. Hodně, hodně jsem musela prosit, aby jich bylo tolik. A ano mami, mám je kam dávat a nemám jich moc.

16068905 10798418 12700353 10025305 7728889 10929432  16171821

  • Fangirl - Už jen kvůli anotaci a jejímu nádhernému stylu, si chci knihu přečíst
  • Why We Broke Up - Ne moc známá kniha. Její anotace mi připadá zajímavá. Jsem zvědavá, o čem kniha přesně do puntíku bude. Nic podobného (úplně) jsem zatím nikde neviděla. Možná tak PS: Miluju tě .. 
  • Me and Earl and The Dying Girl - Naopak poslední dobou celkem populární kniha. Zase trochu jiná, oproti těm, které čtu normálně. 
  • Clockwork Prince - Jediná, u které ještě váhám. Mám doma první díl, ale ještě jsem ho nečetla a tak nevím, zda se mi kniha bude líbit. Ale pokud ano, v což doufám, tak ..
  • The Diviners - Další z těch známějších knih. Myslím, že autorku již můžete znát, díky její sérii Gemma Doyle a samostatné knize Beauty Queens. A to jsou jen ty známější.
  • The Archived - Znáte The Near Witch? Nebo novinku Vicious? To také napsala Victoria Schwab, autorka této knihy. A jestli sledujete zahraniční blogery .. už jste o ní museli slyšet aspoň něco. Láká mě hlavně zajímavou anotací a tajemným příběhem.
  • Město z Popela - Kdo by neznal sérii Nástroje Smrti? Především poté, co se zfilmoval první díl s názvem Město z kostí? A právě z té tak známé série jsem četla jen první díl. Pozn. Nějak často zjišťuji, že jsem tak známé knihy nečetla.
  • Zasvěcená - První díl mě uchvátil .. . Nedivte se pak, že chci druhý :D
A to samozřejmě ještě není celý seznam. Jsem taky holka. Takže k tomu ještě připočítejte nějaké to oblečení, šperky ..

“One can never have enough socks," said Dumbledore. "Another Christmas has come and gone and I didn't get a single pair. People will insist on giving me books.” 

Já mám opačný problém .. :D

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já se ti nedivím :D Až si ji přečteš, tak mi pak dej vědět, jak se ti líbila :))

      Vymazat
  2. Čítala som len Zasvätenú a Mesto popola a obe sú super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, že se ti to líbilo :) Doufám, že už si napsala recenze :D

      Vymazat
  3. Čteš hodně v angličtině? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč se ptáš ? :D :D Ale jo .. poslední dobou jsem se nějak rozjela. Připadá mi, že je tam více zajímavějších titulů a taky - miluji aj. :)

      Vymazat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”