Harry Potter Magical Wand Cassie's lovely books: Posuď knihu podle obalu (13)

5. června 2013

Posuď knihu podle obalu (13)



Nedělní meme pořádané Syki


Lola a kluk od vedle

Stephenie Perkins

Anotace:
Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna.
Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu slavné sestry. Cricket, který by se moc rád vrátil do Lolina života. Lola teď dumá, jak se poprat s city ke klukovi od vedle… a vypadá to na dlouho!
Můj názor:

Originální obálka. Copak je tak těžké ji zachovat, když je přímo dokonalá?! Pro ně asi ano. Vážně nechápu, proč tam nenechali originál jako u prvního dílu. Protože .. originál je tak moc nádherný úžasný překrásný.. Ale no nic .. zase nemůžu mít všechno. Aspoň, že to tady vůbec vyšlo :) 

Jinak ty domy  tam vložili celkem dobře, ale mohli je tam dát, jako by za okno. Místo rukou, které ta, jak tak jdou, by byla lepší lola a Cricket. A možná by si mohli ještě víc pohrát s písmem v názvu.  Za to písmu v názvu autorky se mi líbí hodně. I s pozadím, neboli takovým lístkem světle žlutým a průhledným. To je pěkné. Teď mě napadá .. , co kdyby tu obálku usekli po konec nejhornějšího prstu kluka?! To by bylo mnohem krásnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář budu jen ráda :) Pokusím se odpovědět na všechny :)

“We read to know that we are not alone”